Οι ST Designers:
 
Ξεκίνησαν να συνεργάζονται, με πάθος και αγάπη στο να ανανεώνουν χώρους και διαθέσεις.
 
Πλέον σας υπόσχονται να αναβαθμίσουν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας σας ή της επιχείρησή σας με δημιουργική διάθεση και υψηλό κριτήριο αισθητικής.
 
Ο Sesto Melis έχει ιταλική υπηκοότητα, είναι γεννημένος στο Μόναχο και πτυχιούχος της Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης & Σχεδιασμό αντικειμένου. Κινείται πάντα με βάση τις επιθυμίες του πελάτη και κατανοεί τις ανησυχίες του. Πιστεύει ότι "το σπίτι είναι ο καθρέφτης της ζωής μας". Σχεδιάζει το χώρο σας φωτορεαλιστικά. Λατρεύει να συντονίζει και να επιβλέπει τους συνεργάτες ως την αποπεράτωση του έργου. Είναι γρήγορος μελετητής και προσανατολισμένος στην λεπτομέρεια.
 
Η Τίνα Βαφειαδάκη είναι γεννημένη στην Αθήνα και πτυχιούχος της Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης & Σχεδιασμό αντικειμένου. Ικανή να "θεραπεύει" χώρους, θεωρεί οτι η χρωματική επιλογή και η επιλογή υλικών στο χώρο επιδρούν έμμεσα στην ψυχολογία μας. Σας δίνει την καλύτερη λειτουργική λύση του χώρου σας και παρέχει υπηρεσίες με αυστηρή επαγγελματική ποιότητα. Συνεργάσιμη, σας βοηθά και σας μεθοδεύει να ολοκληρώσετε τον στόχο σας.
 
Η επιτυχία της επιχείρησης οφείλεται στην στενή συνεργασία του Sesto και της Τίνας, όπου ο ένας συμπληρώνει τον άλλον για το καλύτερο αποτέλεσμα .
 
http://www.facebook.com/pages/STdesigners/217917631609943